Members' Shoutbox > 26life

1 |  2 Next >>   Showing 1-40 of 68 posts  

CommentOptions
MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
hey jangan sampai medium komunikasi kehabisan bateri pada waktu malam. meow.
2011-09-07 11:30:25 | 60.48.96.84 | View MissClarks's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
kamu
2011-09-07 11:06:59 | 60.48.96.84 | View MissClarks's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
anda, marilah meriahkan Random Act of Kindness pula: http://www.kapasitor.net/community/post/3939
2011-03-14 12:10:49 | 61.6.69.42 | View uculer's shoutbox

freddychan says :
Send message to freddychan
Send message to 26life
haha. terry pratchett mcm dpt byk good reviews dr korg je. haha, i'll give it a try soon. =)
2011-03-11 13:00:35 | 58.27.24.4 | View freddychan's shoutbox

cahatomic says :
Send message to cahatomic
Send message to 26life
aduh aduhh aduhhh :p
2011-03-11 00:32:08 | 203.82.80.15 | View cahatomic's shoutbox

Bungakopi says :
Send message to Bungakopi
Send message to 26life
nanti akan update karya byk2 xlarat bc plak.. huhu. tungguuu
2011-03-09 22:48:13 | 61.6.56.2 | View Bungakopi's shoutbox

Bungakopi says :
Send message to Bungakopi
Send message to 26life
sy akan turun membaca karya anda selepas habis mggu yang sesak ini.
2011-02-20 15:21:47 | 61.6.56.2 | View Bungakopi's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
jangan hanya berbokser. kol terus selepas jam 1. aku masih penganggur, tahu?
2011-02-10 19:44:12 | 121.121.77.17 | View MissClarks's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
G
2011-02-02 20:50:49 | 113.210.74.165 | View MissClarks's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
terima kasih la komen di blog.
2011-02-01 14:43:20 | 120.140.51.12 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
fuh selamat duit aku haha
2011-01-30 18:29:15 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
oke esok jam 8.15, stesen raja chulan.
2011-01-30 18:24:14 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
paling kuat aku boleh offer adalah belanja pau
2011-01-30 18:21:27 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
apa yg bermain di fikiran kau? haha
2011-01-30 18:18:39 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ok kite tukarlah. aku perlu naik bas utk ke stesen Putra; 15 minit kalau tak jam. kemudian berkelana selama lebih kurang 25 minit ke stesen KLCC. ada berani?
2011-01-30 18:13:38 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ces tak sampai lima stesen kan?
2011-01-30 18:09:32 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
itu novel yang terbaru dr kitab pengetahuan hantu (or something like that) ke?
2011-01-30 17:52:49 | 120.141.115.88 | View uculer's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
hey i haven't change my number. hehe
2011-01-23 00:00:12 | 121.121.1.41 | View MissClarks's shoutbox

gelap says :
Send message to gelap
Send message to 26life
adessss.....mcm mana kt sini ni....
2011-01-15 02:42:18 | 175.145.186.198 | View gelap's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
hoi aku tak kemana. masih di gombak tapi ketiadaan income menyebabkan aku tak boleh topup. pinjam seploh hengget. hahahahahahah!
2011-01-11 00:08:08 | 121.120.9.156 | View MissClarks's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ouh terima kasih atas ucapan pada 31 dec. maaf tak perasan haha
2011-01-04 23:07:20 | 120.141.216.230 | View uculer's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
I saw him! I saw him! I saw hiiiiiiimmm!
2010-12-31 15:11:50 | 121.121.68.32 | View MissClarks's shoutbox

MissClarks says :
Send message to MissClarks
Send message to 26life
hey punk rock dan..er..masih bertowelkah?
2010-12-19 22:41:56 | 121.120.123.119 | View MissClarks's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
boleh jadi talam, barangkali boleh mendatangkan kecederaan kalau dihempuk ke kepala orang.
2010-11-08 22:43:00 | 203.82.92.81 | View uculer's shoutbox

26life says :
Send message to 26life
Send message to 26life
so, what does it do?..besides being an apple?
2010-11-08 22:36:31 | 121.123.28.234 | View 26life's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
2k dpt dah rasanya. tp basic la. wi-fi 16GB
2010-11-08 22:35:08 | 203.82.92.81 | View uculer's shoutbox

miszjue says :
Send message to miszjue
Send message to 26life
hola!
2010-10-13 21:13:05 | 203.82.82.81 | View miszjue's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ouh. oke jibam ni yg mana? cis malu la aku begini.
2010-10-11 21:25:43 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ouh ye ke? mmg terbaik ah ending die. mmg berat aku nak paham tapi bagi aku puas hati la.
2010-10-11 21:23:31 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
takpe. aku aceept je yg ko sedang libang-libu jadi mcm tak sure sgt. so, itu hari baca american gods, ape pendapat kau?
2010-10-11 21:21:01 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
aku tanye kau nak pegi keje naik tren, destinasi kau ke mana? takkan ko kuar rumah, naik tren, ke arah rumah balik?
2010-10-11 21:18:19 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ah that's more like it. kau nak ke arah mana?
2010-10-11 21:16:14 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
kalau mcm tu susahlah sbb kau babe magnet. satu saja cara nak elak belon-belon tu tp kau masih boleh naik tren. kau kene jadi pemandu trenlah. tapi aku rasa kau over-qualified
2010-10-11 21:12:34 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ouh kalo aku cadangkan ko melekap kat siling nnt kau tampar. oke abaikan aku dan keanehan aku
2010-10-11 21:10:34 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ces. berdebat hapenye. muke kau jambu ke? oke kalau jambu mcm kene jaga-jaga
2010-10-11 21:08:47 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
so. mcm mana naik tren? eh ke bukan minggu ni? hihihi
2010-10-11 21:06:19 | 203.82.92.113 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
siries? wah besnye. itulah, niat itu masih ada. sedang menguatkan diri dan semangat
2010-09-12 00:06:46 | 203.82.92.53 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ah itulah. mmg tak ada. tp mengenangkan tandas tu yang buat lemah kepala lutut
2010-09-12 00:03:35 | 203.82.92.53 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
ooo. urm dulu-dulu ade gak cite-cite nak masuk taman negara. masa baru lps sekolah, masih tahan masuk hutan utk berkhemah, tade tandas yang bersih sgt pun tak apa. sekarang sgt berkira. TETAPI, terima kasihlah kpd kwn2 yg ramah-tamah bercerita cerita hantu di taman negara, terus tak jadi
2010-09-12 00:01:22 | 203.82.92.78 | View uculer's shoutbox

uculer says :
Send message to uculer
Send message to 26life
eh i mean UITM. apesal jari ni pegi taip MRSM T_T
2010-09-11 23:56:35 | 203.82.92.78 | View uculer's shoutbox

1 |  2 Next >>   Showing 1-40 of 68 posts  


Ikut kapasitor



admin blog