Members' Shoutbox > adra

1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |   Next >>   Showing 1-40 of 327 posts  

CommentOptions
sirRaimi says :
Send message to sirRaimi
Send message to adra
hai..org lama! :)
2013-07-29 22:51:26 | 202.58.85.15 | View sirRaimi's shoutbox

IsyaPurple says :
Send message to IsyaPurple
Send message to adra
salam kenal..
2013-07-29 19:14:51 | 183.171.162.95 | View IsyaPurple's shoutbox

boboboy says :
Send message to boboboy
Send message to adra
bounjour!
2011-06-30 09:31:59 | 175.137.197.65 | View boboboy's shoutbox

SaFiYyAh says :
Send message to SaFiYyAh
Send message to adra
wahh, akak sambung belajar untuk ape? degree ke diploma? hehe, iye, insya-Allah saya akan cuba bahagi masa dengan lebih baik dan teratur.
2011-05-30 22:46:05 | 175.138.225.150 | View SaFiYyAh's shoutbox

SaFiYyAh says :
Send message to SaFiYyAh
Send message to adra
saya pun semakin sibuk. mana tak nye, dah nak SPM bagai. jadi masa untuk mengasah minda pun dah berkurang ~.~" ini cuti dua minggu pun baru ade masa terluang sikit nak main karang-2 :D akak sekarang belajar lagi ke dah kerja?
2011-05-30 20:28:05 | 175.138.225.150 | View SaFiYyAh's shoutbox

SaFiYyAh says :
Send message to SaFiYyAh
Send message to adra
assalamualaikum kak adra. huhu, dah lama saya tak chat dengan akak. hopefully, you're in a great health. Hari ni saya baru saja submit satu entry. otak saya dah berkarat jadi agak ketandusan idea. huhu, harap kak adra sudi beri komen supaya saya boleh perbaiki diri lagi :)
2011-05-30 16:39:35 | 175.138.225.150 | View SaFiYyAh's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
http://www.kapasitor.net/ms/puisi/post/5825
2010-05-22 19:25:29 | 180.73.104.3 | View akma's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
http://www.kapasitor.net/ms/puisi/post/5384 mari baca saya....
2010-02-26 13:31:18 | 203.153.16.250 | View akma's shoutbox

Jo3y says :
Send message to Jo3y
Send message to adra
jengka, pahang... =)
2010-01-25 00:26:28 | 85.132.159.230 | View Jo3y's shoutbox

Jo3y says :
Send message to Jo3y
Send message to adra
waalaykumsalam....sihat... Adra?
2010-01-22 23:51:39 | 85.132.159.230 | View Jo3y's shoutbox

Jo3y says :
Send message to Jo3y
Send message to adra
hai....
2010-01-22 04:14:31 | 85.132.159.230 | View Jo3y's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
hai cik cerpen...kabar baik2 saja...agak lame x dgr cerita adra....cik adra apa khabarnya pule??
2010-01-14 20:53:30 | 203.153.16.250 | View akma's shoutbox

ridhrohzai says :
Send message to ridhrohzai
Send message to adra
dalam perigi buta? aduhai, tak takut ada mambang ke macam cerita pendekar bujang lapok tu? hehehe...
2009-09-26 10:49:37 | 203.82.79.101 | View ridhrohzai's shoutbox

ridhrohzai says :
Send message to ridhrohzai
Send message to adra
cik cerpen, ke mana menghilang diri? bertapa ke gunung mana? hikhik...
2009-09-25 19:43:33 | 203.82.79.101 | View ridhrohzai's shoutbox

nxum says :
Send message to nxum
Send message to adra
salam lebaran...semoga kesan ramadan yg lepas dpt memberikan cas2 energy ve utk anda ber-karya lagi!
2009-09-20 06:10:16 | 121.121.102.101 | View nxum's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
hai cik cerpen...slamat hari raye....nak wish siap2 nant takot lupe....maaf zahir n batin...
2009-09-14 13:14:57 | 202.58.86.15 | View akma's shoutbox

ridhrohzai says :
Send message to ridhrohzai
Send message to adra
hajime mashite adra-chan. genki desuka? (apa khabar?) ada di sini, sekadar sempat menjengah seketika tetapi tetap menyokong mereka yang gigih menulis di sini.
2009-08-28 23:04:13 | 203.82.91.101 | View ridhrohzai's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
salam ramadhan juge utk cik adra...semoge ramadhan ni bawa kt pada keredhaanNya.....
2009-08-25 10:56:52 | 202.58.85.15 | View akma's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
wah3....cik adra kita nak bikin novel baru....mesti gempak....
2009-08-19 12:34:03 | 202.58.85.15 | View akma's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
hai adra...c-hat ke???lame x dgr cite......
2009-08-18 21:27:12 | 203.153.16.250 | View akma's shoutbox

ridhrohzai says :
Send message to ridhrohzai
Send message to adra
awak! hehehe... insyaallah, saya akan singgah sambil terus memberi sokongan. Aja! Aja!
2009-08-12 09:34:55 | 203.82.91.102 | View ridhrohzai's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
2009-08-11 17:16:13 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
tlg komen novel sy..
2009-08-11 17:16:13 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
2009-08-11 17:16:09 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

jundak says :
Send message to jundak
Send message to adra
owh.. rayyan tu jalan ke syurga ek? baru aku tau.. hehehe.. suka aku bila pandangan aku tu diambil positif.. tak kisah la sape tua sape muda, sapa senior sape junior, yg penting kita bleh berkongsi pendpt/tips/petua masing2 kat sini.. teruskan menulis karya2 yg bermutu! kipitap!!
2009-08-10 00:22:01 | 118.101.195.71 | View jundak's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
magis..mmg magis..sy selalu dpt ilham dr pemerhatian n hasil sensitiviti..tp slalunya sy x trus menulis sebaliknya mencatat terlebih dahulu..
2009-08-09 11:39:31 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
leh la ajar gane nk cr idea nk wat cerpen ni ek..
2009-08-08 04:34:59 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
haah..klu nk tulis cerpen,novel n drama sy kene wat draf lu then byk benda nk pk..klu puisi dr catitan2 kecil n time ada ilham dah leh trus buat..
2009-08-07 00:10:40 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

paktam85 says :
Send message to paktam85
Send message to adra
kita sama2 blajar..so klu ada sket ilmu tu kita kongsi bersama..
2009-08-05 15:24:59 | 119.40.120.226 | View paktam85's shoutbox

mr_kajiwa says :
Send message to mr_kajiwa
Send message to adra
bila akak baca balik blog Adra akak dapati masalah adra adalah tentang 'gaya'. Adra mahu gaya bersahaja.Cara terbaik rasanyaialah Adra patut cari contoh.Catitkan gaya dan bentuk penulisan, dialog dan PACE. Kaji juga tentang Tone, Rythm dan Voice. Jadikan ia satu struktur penulisan, jadi Adra akan ada satu 'Jalan' untuk diikuti dan tidak terkeluar ke landasan atau style lain. Harap dapat membantu.
2009-07-28 21:55:25 | 203.82.92.114 | View mr_kajiwa's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
ye ke.....hope ayah adra cepat sembuh....wah...bru je la konvonye ni....best le..da hbs dh blaja...so nak searching for any work outside or what???
2009-07-16 11:53:46 | 202.58.86.15 | View akma's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
wah2...bile konvonye???congrat...
2009-07-15 10:22:59 | 202.58.86.15 | View akma's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
owh...pe agaknye family matter tu yek??(huhuhu sebok2 nak tau plak...)sy pn lame gak x 0n9....
2009-07-15 10:20:10 | 202.58.86.15 | View akma's shoutbox

mr_kajiwa says :
Send message to mr_kajiwa
Send message to adra
Salam Adra, Akak sedang membaca novel Adra, sudah sampai di semua kedai di melaka .
2009-07-13 13:34:39 | 203.82.79.101 | View mr_kajiwa's shoutbox

akma says :
Send message to akma
Send message to adra
hai adra....lame x dgr cite...skrg camne???hope ok2 je n with karya2 yg mengancam gitu...
2009-07-09 11:44:31 | 202.58.86.15 | View akma's shoutbox

mr_kajiwa says :
Send message to mr_kajiwa
Send message to adra
Kalau dia senyap tu, maknanya kalau ada kesalahan ejaan atau tatabahasa or susunan perkataan, dia masih boleh adjust sendiri.
2009-06-23 21:58:50 | 203.82.79.104 | View mr_kajiwa's shoutbox

mr_kajiwa says :
Send message to mr_kajiwa
Send message to adra
akak pernah tgk minuskrip yg sudah di edit oleh seorg editor ,dia tandakan mana yg salah, dia betulkan. Tapi kalau teruk sangat..dia suruh buat pembetulan tp utk AVA kan mrk semak dulu..itu tindakan yg sgt baik bagi akak, maknanya akan ada 1 saringan sebelum sampai ke tgn editor publications.
2009-06-23 21:53:45 | 203.82.79.104 | View mr_kajiwa's shoutbox

mr_kajiwa says :
Send message to mr_kajiwa
Send message to adra
Ya ada apa yang akak boleh bantu?
2009-06-23 21:47:56 | 203.82.79.104 | View mr_kajiwa's shoutbox

Jentayu says :
Send message to Jentayu
Send message to adra
tq cik cerpen.
2009-06-15 22:24:56 | 115.134.193.136 | View Jentayu's shoutbox

ridhrohzai says :
Send message to ridhrohzai
Send message to adra
buat invisible pun org dapat detect gak cik adra... baik sy offline terus. sebab tu jarang on9 sekarang. lari dan terus lari...
2009-06-10 18:27:37 | 115.133.142.34 | View ridhrohzai's shoutbox

1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |   Next >>   Showing 1-40 of 327 posts  


Ikut kapasitor



admin blog