http://www.kapasitor.net/community/

Computer

Latest

Boleh tolong Saya tak kengkawan....

      Hari ini saya sangat sedih la... Is geram dengan laptop nie asyik restart je every 1 atau 2 jam ...

I'm going crazy..soon~~!

This video completely made me crazy for few days. a bit review on the technical specs of MacBook Air: Size and ...

Game: Eyeball!

Marilah main edugame ini dan saling memecahkan rekod kita semua!(Untuk rekod yang gempak-gempak perlu disertakan screenshot supaya orang percaya. Ha ...

Copy desktop themes to other Windows XP computers

If you have created a favorite desktop theme and you work on more than one Microsoft Windows XP computer, you ...

Secure your computer after a Windows install or reinstall

Microsoft recommends that you connect to the Internet to get the important security updates and service pack. But the catch-22 is ...

Transform Windows Vista into Windows VXP the hybrid

In last week’s edition of the Windows Vista Report, “Stop Unfairly Comparing Vista to Its Predecessor and Its Successor,” the ...

First screenshots of Windows 7 beta

In his January 7, 2009, keynote address at the Consumer Electronics Show (CES), Microsoft CEO Steve Ballmer announced the availability of ...

How do I resize a Vista partition without damaging data?

There are many reasons why you might want or need to resize a partition, but generally speaking partitions cannot be resized ...

How do I Use the Windows XP Installer CleanUp Utility to remove apps?

If you are not able to remove or uninstall an application in Windows XP using either the Uninstall option or the ...

Download an extension to learn more about Windows XP fonts

The Fonts folder, located in the Control Panel, provides a number of features you can use to keep track of the ...

Intel Core i7

  Penghasilan Intel Core i7 juga merupakan satu lagi penambahan edisi terhadap famili baru sistem pemproses dibangunkan melalui teknologi terkini  dikatakan berupaya ...

keluarga windows..

Tahukah anda windows telah mengeluarkan 25 versi untuk penguna,ini belum masuk ketegori windows server.dan paling latest skali ialah Windows 7 ...

Email icon generator

                                            Assalamualaikum semua warga kapasitor..sudah lama saya menyepikan diri :P ini kerana dengan sebab2 yang tidak dapat dielakan..di sini saya ...

Merasmikan Kapasitor Widget!

Masa buat Kapasitor v3 tahun lepas (v3 adalah codename utk engine Kapasitor yang sebelum ini yang mana berjaya meraih Special ...

Ubuntu OS

aku baru download dan install Ubuntu. Itu pun atas promosi seorang rakan dalam bidang IT. Dia yang syorkan aku cuba ...

Travian - Online Game

nie aku nak share satu game online yg aku rase cukup menarik. game dia mcm RTS(realtime strategy) di mana korang ...

Setup Veoh Tv Dan Realplayer 11

Dad cari 5 orang.. tapi nampaknya 2 orang je yang nak.. tak pe laa.. tak baik menhampakan harapan orang kan.. ok.. dads ...

Polisi Penyimpanan

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua warga kapasitor..sudah sekian lama saya mendiamkan diri kerana tugas-tugas yang tidak dapat dielakan.so skrg nie ...

Mari belajar Windows Key Shortcuts

Assalamualaikum kepada semua warga kapasitor..di sini saya nak share kepada anda semua key shortcuts untuk operasi windows sahaja..  Windows Key ...

System & Stress: Big WHY for Maintenance

Today, the printer server in my office "gone" for almost half day. It quite a chaos as finance staff in ...

Buang bandwith limitation dalam Pc anda...

klik Start go to Run type gpedit.msc tekan okInin akan terbuka satu tetingkap baru iaitu group policyGo to Local Computer Policy>Computer ...

mencuri sedut

aiya sikalang manyiak manyiak tempat tala boleh donlod maaaa... manyiak manyiak ha, paling tala suka esnips off free sedut. tapi ma, ...

Pendidikan Dipolitikkan

Salam...Pendidikan dipolitikkan...bile perkara tu jadi,anak bangsa kita jadi mangsa...bkan ape kalo x melibatkan pelajar x kesah la...contoh le...2 orang ustaz ...

Benazir Bhutto dibunuh

US President George W. Bush, whose administration has trodden a delicate line with its "war on terror" ally Pakistan, called ...

anda dan politics

berapa ramaikah antara ahli kapasitor yang mengambil tahu tentang senario politik negara?berapa ramaikah antara pembaca kapasitor pergi mengundi?berapa ramaikah antara ...

Related Communities
Apple
Computer
Design
Gadget
Mobile
Programming
Software
Tutorial

Best this year
No topics yet.

Hari ini Dalam Sejarah

Game: Eyeball!

Pendidikan Dipolitikkan

keluarga windows..

Merasmikan Kapasitor Widget!

Negarakuku.. Benar atau Provokasi saje?

Email icon generator

I'm going crazy..soon~~!

Boleh tolong Saya tak kengkawan....

One-time Pad Cryptosystem

Intel Core i7

SPIEGEL interview with Iran's President: Mahmoud A

Setup Veoh Tv Dan Realplayer 11

Travian - Online Game

Ubuntu OS

anda dan politics


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: CSI Miami: Florida Gateway


admin blog