http://www.kapasitor.net/community/

Entertainment

Latest

From My Desk: Playing Aunt Agony

You know when people call radio stations to tell the radio announcers (or rather, the whole nation) about their problems. ...

Far

Justice! There is a type of people, Who does not know what the word means, Here are the poor with ...

From My Desk: 10 Ways to Guard Your Food in The Office Pantry

It has really been a long time. Like really lonngggg time. Like Apple has launched iPad in every country including ...

Lawak International 11: kegemaran personaliti bola

Sesentengah personaliti bola boleh dikaitkan namanya dengan kegemaran beliau.   Jurulatih Felipe Scolary (Brazil/Pertugal) = jurulatih suka lari. Frank Lampard (England/Chelsea) = suka ...

Lawak International 10: Logik akal

Seorang guru ilmu alam sedang mengajar di kelas lemah. Beliau ingin menguji penguasaan murid sebelum topik pengajaran dimulakan.Cikgu ilmu alam: ...

Lawak International 9: Nak Math "A" bukan Math ''T"

Seorang murid telah ditanya oleh guru math STPM berhubung pencapaiannya yang tidak memberangsangkan.guru math: apa masalah kamu dalam ...

of King Tortoise and the Killer Joke

Once, there was an animal kingdom with a tortoise as a king. The king tortoise was damn cruel that he would ...

bila budak kurang rajin cuba berubah,,,

Pukul 7pagi dah bangun, sedangkan hari ni hari qada tidur! dah siap2 pakai baju, kat dapur...... Mak: nak pegi mana? -pegi sekolah, ...

bila terlalu excited.....,

nak post semalam, tapi tak sempat. ni story semalam tau. __________________________________ waa.. kenapekah agak excited hari ni eh? result SPM kuar! saya pulak ...

Tiru meniru

Tiru meniru Suatu hari ayah Naim dipanggil guru besar sekolah kerana Naim didapati selalu meniru di dalam ujian.setiap kali ujian,Naim didakwa ...

burung aper? burung murai!

Kisah ini berlaku sekitar tahun 1979 Anak : Bapak...Burung aper tu? Bapak : Burung Murai Anak : Burung aper? Bapak : Burung Murai Anak : ...

Don't worry....

Masa aku balik dari Singapore menaiki keretapi adalah tiga orang yang duduk bersama, dua didepan aku satu kat sebelah. Yang ...

bukan mencarut k.

Ada satu cerita, nak dengar tak?                             ...

MEMO KEPADA SEMUA STAFF

MEMO KEPADA SEMUA STAFF Staff Sekalian, Perhatian kepada semua staff. Berkuatkuasa pada tahun 2009, syarikat ini akan menguatkuasakan ...

kekura

Pada suatu hari, ada 3 ekor kekura (kura kura) nak gi bekelah bersama sama.Kekura pertama membawa makanan, Kekura kedua membawa ...

Pantun raya - Tmn2 Syurga

Kelantan...   Make ikke cicoh budu Jange lupo tamboh satar Kelik rayo taksir laju Nanti rayo dale sepita   Terengganu.. .   Makang ubi ...

Budin, Gayah dan Tompok

Aku dapat cerita ni daripada email. Saja nak share dengan korang. haha. Budin seorang yang amat benci pada kucing, entah apa ...

women wish?

http://www.funnyjunkz.com/wp-content/uploads/2007/05/funny-cartoon-womans-wish.jpg

Advice...advice...advice

Have fun and try this ;) Smile when picking up the phone. The caller will hear it in your voice. At ...

Random

Bayangkan, bos anda seekor anjing. Dia setia, taat dan tak byk songel. Tapi anda lebih bijak drpd dia. Sampai susun ...

~Hi, Ni Hao Ma?~

Hi semua. Kapasitor sibuk tak sekarang? Ke lengang tak berpenghujung? Maaf dah lama tak berkunjung. Sangat sibuk dengan tuntutan hidup; ...

Of Arrogance

I know this better than you!   Yes, as the title says, I am saying that I know better than you. Though ...

Arti baru kosakata bahasa Indonesia (versi Kaskus)

Sesekali copy paste x apa2...Boleh percaya atau tidak...tapi banyak sekali kosakata bahasa Indonesia yang maknanya sudah berbeda atau bercabang, diakibatkan ...

Kelakar Ala Manado : Tanta Ola Beli Kacamata (Makcik Ola Beli Cermin mata)

Ini sedikit saya beri lelucon (kelakar) khas Manado, Sulawesi Utara...bahasa sehari-hari warga kotanya adalah varian Melayu setempat. Nah silakan menghayati..hehehe. ...

Lelucon/Kelakar Ala Papua : DARI SABANG SAMPAI SORONG

Dua pace (lelaki) Papua, satu dari Sorong, satu lagi dari Merauke, sedang bakalai (berkelahi). Cape bakalai dong (mereka) dua stop ...

Related Communities
Anime
Books
Concert
Gossip
Jokes
Movies
Music
Theatre
Video

Best this year

Pencarian Jiwa Dalam 'The Song Of Sparrows' (2010)

Muzik Bukan Sekadar Roman

Si Cantik Cempaka

Baran! bukan panas baran.

Blakey Barks : Shupa...JUNIOR!

From My Desk: Playing Aunt Agony

Akashah's Touch in "Sayap-sayap Cinta"

It's Your Time, Dude. Puisi: uculer, Lagu: Kurusawa

KLAB, pelancaran buku, dan gua.

Nick Hornby, Ben folds and Pomplamoose!

From My Desk: Review on Lucy Sullivan is Getting Married

lagu febret

segan dan memori.

Far

Kasih Kau Cahya - Rizzy


Hari ini Dalam Sejarah

Kapasitor Dream Team..hahahaha!!

Aku, Megan Fox dan Transformer 2: Revenge of the Fallen

Isu: Ciplaksia

Anda perlu menukarkan Handphone anda bila...

my MMU 7th Convocation 2006

He's Just Not That Into You.. ~duhh!

apunpital : tengoklah LBS dekat CD

5 Sebab Mengapa Saya Mahu Meletak Jawatan

answer dis question plez?

Mini Secret Story: How To Win Friends & Influence People

~Situasi~

Kamu Lelaki atau perempuan?

Telenovela Ugly Betty Adalah Lebih Baik Berbanding Harry Potter

Kau Suka - Rizzy & Paktam

~Movie!! Anyone?~


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Hot Property


admin blog