http://www.kapasitor.net/community/

Gossip

Latest

AWAS! Kapasitor.

Sedikit sedutan dari novel (konon-konon) yang entah bila nak habis tulis. (haha, ada ke trailer novel?)  ***Ali termenung sambil mencangkung. Aluminium ...

Perkara-perkara mudah yang terlalu sukar untuk dilakukan bila memasuki kedai buku...

5 perkara mudah yang terlalu sukar untuk dilakukan oleh sesetengah orang apabila memasuki kedai buku:-   1. Membawa makanan dan minuman ke ...

Ramble-Shamble

As usual I’ve been wanting to write and update my blog. I am either too tied up or involved in ...

Drama Radio - Lemang Mercun (Prolog & Episod 1)

  p/s : tadi mula-mula post sound sgt slow. jadi diadjust dan dipost semula. segala kesulitan amat dikesalkan.

5 Sebab Mengapa Saya Mahu Meletak Jawatan

Selepas sebuah uzlah yang panjang, ini adalah sebab-sebabnya: Pertama. Saya langsung takde feel untuk berkarya atau pun membaca karya dalam bahasa ...

15 tentang gua. takde sape tanya tp nk tulis gak

1. peminat tegar the beatles. lagu paling awal diminatiall my loving dan lagu paling lama disukai and i love her 2. ...

'lebih lagi suka'

errr..(gagap) last entri saya 11/4/2008,masa muda remaja jadi bila dah kurang remaja sedikit gugup.(oke tade motif) tahniah dan syabas buat kapa ...

ada benarnya

Wanita bertuah adalah mereka yang dapat berkahwin dengan lelaki yang baru kali pertama bercinta. Kerana cinta pertama bagi lelaki akan kekal ...

Iklan: Mencari Rumah Sewa

Maaf kalau post ni melanggar mana2 etika dalam kapasitor. Moderator boleh buang kalau mendapati post ini x seswai :D   aku sebenarnye ...

Invitation to my wedding

Details of my wedding...hehehehhttp://www.wix.com/nazri_anna/nazanna_wedd 

Attention please.....baca la...

hehhehehheHehheheh lagi sebagai pembuka kataEven though aku tak kenal most of you guys...tapi ada sorang dua aku kenal kottapi walau ...

answer dis question plez?

how long relationship akan bertahan if juz one side yg memberi n another side jz menerima? bagaimana yg menerima,memberi peluang based ...

~Situasi~

situasi 1: A dan B baru berkawan. A lelaki. B perempuan. A muda 2 tahun dari B. Sejak kenal, si ...

nk jual brg leh?

sesaaper yg berminat untuk membeli splash @ shower gel@ lotion kelaran Victoria Secret, sila lah memcari sy erk.. tak pun ingin ...

Jawa German yang Urban?

1. Go to www.urbandictionary.com and type in your answer to each question in the search box, then write the ...

Urban Diction!

Oh...ditagged jugak sy ni...sy xnak buat sbnrnye coz ade org yg sme name ngan sy dh buat. But, im also ...

That's so Totally Urbanized Diction!

1. Go to www.urbandictionary.com and type in your answer to each question in the search box, then write the ...

Urban Diction!

Tagged by Ahnep in his post here. Here are the rules: 1. Go to www.urbandictionary.com and type in your answer ...

tolong saya.

Mak aih, takde keje ke makcik ni.. asek2 nak tagged orang....  Btw, saya memang suka bab tagging menagging nih.. kalo ada ...

The Soundtrack of My Life

Sila teruskan permainan ini dengan menggunakan tajuk: The Soundtrack of My LifeThe rules :1. Open your library (iTunes, Winamp, Media ...

argh. kena tag? 10 fakta?

aku selalunya, dok baca tulisan-tulisan permainan macam ni kat blog-blog kawan-kawan sejak-sejak doelu-doelu, tapi ni kali aku terkena tag pulak. first time. ...

~me arahooo~

okaylah, saya admit! saya memang suka SRK.. idung dia yang mancung, kulit dia yang ala2 saya.. lesung pipit dia yg ...

Kompang dipalu...

kompang dipalu, pengantin barududuk bersanding, tersipu malukompang dipalu, pengantin malumoga bahagia, ke anak cucukami doakan moga berkekalanselamat sejahtera hingga akhir ...

klik2 :: cerita di hari raya ::

:: gambar2 candit :: yang sempat aku tangkap :: Raya tahun ni adalah raya paling penat kot... hehhe.. masa raya kedua ...

Suatu Hari di Kapasitor

Kawan-kawan mmg ceria lawan-lawan memang beriya-iya semua tentang perbandingan hidup dalam kemesraan kawan-kawan selalu ceria lawan-lawan telan peria.

Related Communities
Anime
Books
Concert
Gossip
Jokes
Movies
Music
Theatre
Video

Best this year
No topics yet.

Hari ini Dalam Sejarah

5 Sebab Mengapa Saya Mahu Meletak Jawatan

answer dis question plez?

~Situasi~

the best of KAPASITOR

~me arahooo~

Jawa German yang Urban?

Suatu Hari di Kapasitor

'lebih lagi suka'

15 tentang gua. takde sape tanya tp nk tulis gak

argh. kena tag? 10 fakta?

Invitation to my wedding

nk jual brg leh?

Bodoh bertingkat-tingkat

Kompang dipalu...

Attention please.....baca la...


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Plain Jane


admin blog