http://www.kapasitor.net/community/

Life

Latest

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum warga kapasitor semua..Dah lama tak masuk sini..huhuhu...nak post cerita pun dah tak tahu mana nak belek..Ramadhan dah berlalu. Syawal ...

no title

Assalamualaikum warga kapasitor semua..Dah lama tak masuk sini..huhuhu...nak post cerita pun dah tak tahu mana nak belek..Ramadhan dah berlalu. Syawal ...

no title

Assalamualaikum warga kapasitor semua..Dah lama tak masuk sini..huhuhu...nak post cerita pun dah tak tahu mana nak belek..Ramadhan dah berlalu. Syawal ...

no title

Assalamualaikum warga kapasitor semua..Dah lama tak masuk sini..huhuhu...nak post cerita pun dah tak tahu mana nak belek..Ramadhan dah berlalu. Syawal ...

Drama

I took the few steps from the spot I stood saying goodbye to you, to the car. I couldn’t decide ...

Si Paris Strikes Again

  5A dia sapu.. Koyak aku

Dekorasi Kosong

Salamxx, Tiada apa updates atau ubahsuai terkini dalam kehidupan aku. Tak banyak cerita cuma sekali sekala melayan hal kerjaya, keluarga dan ...

Bertemu Kembali Di Ramadhan

Assalamualaikum warga Kapasitor semua >>yang lama dan yang juga yang baruRamadhan datang lagi. Alhamdulillah, masih dipanjangka usia untuk melihat dunia ...

SALAM WARGA KAPASITOR

Wah! dah lama tidak jengah di sini. Ramai muka baru di sini rupanya. Ciksal dah agak lama tidak berkarya di ...

Tengkorak Hati Cik Apricot

28 Ogos 2012 - Sebuah kebun sayuran. Ladangnya menguning menandakan semua tanaman sangat berhasil. (Hijau selalu utk tumbuhan,lalu aku ubah ...

18 year old's critical thinking

One way to make fun of yourself is to make fun of your past self making fun of your past ...

SetiaMu gugur dimata _ Ai

Aku ingin....agar riuh membenam sepi hujan menikam sunyi biar banjir airmata membawa luka hanyutkan kesamudera  aku ingin agar angin bertiuplah moga setiap ...

Pelamin anganku musnah _ Ai

Pelamin anganku musnah _ Ai  Sepi berkabus sebening pagi mawar suci segar mewangi Renjisan embun  bersinar seri  menambat hati  disanubari ...

gubahan rindu puisi syahdu _ Ai

  Gubahan rindu puisi syahduSayangku, Seringku puisikan namamu  dalam hatiku, Kutintakan sebagai gubahan rindu puisi syahdu semua rasa debar dan rindu yang menggetarkan ...

Buat seorang kekasih _ Ai

Sejauh dan sekuat hatiaku berlari tiba tiba langkahku terhalang  jantungku berdetak kencang  ketika terlihat wajah dikejauhan   walau samar namun ...

tiada noktah cinta _ Ai

tiada noktah cintaAda ketika aku letih untuk terus meredah badai mendaki rindu yang tak berujung namun genggaman hasrat tak pernah longgar ...

Tersiar dalam BH 29/9/13


Laut Kasih 321-330

Laut Kasih 321   setelah puas melayan mimpi kaukejutkan daku dengan senyuman berseri menghadiahkan kucupan paling berahi tanda kegirangan hati lalu aku tertanya apa gerangankah mimpi?   andai ...

Laut Kasih 311-320

Laut Kasih 311   pada malam gelita pada malam tanpa cahaya aku tak perlukan lentera aku juga tak perlukan neon kotaraya cukup kukenali dirimu dari deria wangian ...

Prologue

  .. petang yang hening, kekuningan selepas hujan. Deruan kecil kipas komputer hanya kedengaran. Dia merenung skrin.bagaimana aku memperkenalkan diri ?sebentar ...

Laut Kasih 301-310

Laut Kasih 301   teratak kenangan jadi saksi bercantumnya aliran sungai rinduku dan ombak rindumu di muara laut kasih kita... ...

Kadang-kadang Kembali Ke Sini

Hai. Aku rindu kot zaman Kapasitor tengan meriah maknanya dalam...er, 4 tahun lepas kot malas nak kira tahun bila aku tahun ...

Laut Kasih 291-300

Laut Kasih 291   aku ingin kasih sentiasa di saku hatimu andai ada air matamu menitis mampuku sapukan penuh romantis ...

Ramadhan dan Syawal

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum Alhamdulillah, dengan izin Allah sekali lagi saya dapat coretkan kata-kata ucapan untuk warga kapasitor. ( Ni dah ala-ala ...

Biggest Lesson part 4

Biggest lesson, If youre going to make something forever, you should be yoursefinstead looking othesr and compare how nice there are ...

Related Communities
Article
Information
Life
Opinion
Relationship

Best this year

From My Desk: Marriage

KTI #2: It Begins at Kapasitor.net :)

KTI #3: The Snorkelling Affair

Inilah dia..Inilah dia!

Adik Bongsu Sudah Grad!!

KTI #1: Semuanya Bermula dari Rumah

From My Desk: Things to Ponder, Girls

Cakar Clarky: Of Making Kueh, Writing Craps and Master Degree

RAK#1: The Taxi Ride That Restored My Faith In Humankind

From My Desk: The One With The Slipknot. I Mean, Slip Disc

From My Desk: The Joyah Brigade

I admit, it's been too long

RAK: Down with Fever

responsibility sampai mati

Cakar Clarky: Menjelang Ramadhan dan Entahapalagi


Hari ini Dalam Sejarah

Lelaki dan tulang rusuknya

Shiro To Kuro

Personal: Sekitar Kuiz Program Pelancongan Pelajar (3P) 2009

apunpital

Does true love exist?

Personal: Saya dan Slanga Ganu

siapakah cahatomic? =P

Saya nak dengar pendapat anda

~Single? Not available?~

Personal: Bila Keranda Sudah Dibawa Barulah Kau Bercucuran Air Mata!

Nikahness

Ahad Yang Indah

kapasitor oh kapasitor

My 5 Childhood Not-So-Famous Favorite Cartoons!

bermulanya aku dan kapa~


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Fantastic 4


admin blog