http://www.kapasitor.net/community/

Relationship

Latest

#17042014

  Bila aku jatuhkan ego sampai terkotor dahi, Kau masih terus menjulang rasa.Bila segala kahak berlendir kau aku tadah, hingga terkotor tangan. Masih lagi kau memanjangkan derita.Nampaknya,Ini bukan jalan yang terbaik. Aku perlu kembali mencari maruah. Berdiri Tegak!Bila masa kau dan aku tamat,Maafkan aku andai kau pula aku sialkan.   ***Aku punya kesabaran cuma senipis asap.

Warkah Cinta

#11042014   .: Warkah cinta :.     14 April 2011   Awak bagitahu saya yang awak nak balik kampung.“Pa, jom ikot saya balik kampung, saya sedih ...

engkau

engkau berubahdalam detik yang sebentarberubah segalanyakerana diaengkau berubahtapi tidakkah engkau sedarsetiap saat kita bersamaaku dengan engkauengkau dengan akuengkau berubahmembiarkan aku ...

Bersuara selagi benar!

Bukan mudah bila berada diantara dua pihak , mahu di bantah dua-dua menjadi titik permulaannya, mahu di sokong masih was-was rasa ...

Rasa

“Awak menangis kenapa?\ \Saya menangis sebab saya takut dia tak mampu hidup tanpa saya.\   dan aku sentuh dada dia sambil bercakap   \awak takut ...

Diari Adam Untuk Hawa.

DIARI ADAM UNTUK HAWA   Cinta.             Apakah dia erti cinta?             Klise.             Dah banyak kali soalan itu ditanya. Kata orang cinta itu subjektif. ...

Tinggalkan

Aku selalu dengar cerita kawan-kawan putus cinta. Betapa peritnya, betapa kesalnya, betapa sedihnya. Macam-macam betapa lahh. Siap ada yang kurung ...

Ada apa Kapasitor dengan The Spirit of Rachel Corrie ke Gaza, Palestin.

Salam.Anda mungkin telah membaca kisah ini di akhbar tempatan,, Kapal bantuan Palestin dipaksa berundur, berlabuh di pelabuhan MesirKAPAL kargo The Spirit ...

sayangku #2

bukan ku tak sudi bukan ku tak mahusungguh kau cukup indah bagikutapi layakkah diri ini bersamamuhati ini berkali-kali dikecewakantak sanggup aku ...

kesilapan percintaan *full*

ramai orang cakap kalau tidur tak lena , mandi tak basah makan tak kenyang maknanya orang itu dah angau dan ...

Greetings...

Greetings to all!!!   At last, I do something to begin.  Been registered as a member to this web for quite sometimes, ...

Cinta Sebelum Kahwin Vs Cinta Selepas Kahwin

Saya berkahwin selepas mengenali suami saya selama lebih kurang 6 bulan. Kami diperkenalkan oleh sahabat saya yang menjadi guru satu ...

10 words blog

You smiled and talked to me. A rose grows. Hope?

1 SAHABAT:100 KAWAN

Tentang kawan & sahabat.Memang kawan bersinonim dengan sahabat.Tapi aku lebih suka merujuk pada definisi yang diberi Dr Tuah untuk memahami dua perkataan ...

Maafkan Rizzy Kapasitor

Rizzy rasa sayu. Rizzy rasa tak best kalau Rizzy tak tulis. Rizzy tak nak simpan. Rizzy nak mintak maaf dekat Kapasitor ...

.: pelengkapmu :.

aku hanya memandang pada kelebihanmu dan ku tutup pandanganku pada kelemahanmu kerana aku tahu aku adalah pelengkapmu...^^

.: first time :.

we have lots of first time... first time walking.. first time crying.. first time talking... first time learning.. and first time falling in love... because it ...

Hot Choc!

I told myself, Itll all be all right. Ten minutes later, I dont seem to feel so right. I miss ...

Muka Buku Danish

Semalam aku ada meeting dekat-dekat The Curve. Lepas habis meeting tu, boss aku drop aku kat Ikea sebab aku nak ...

Livefeed di Mainpage

Aku terkejut hari ini melihat mainpage kapasitor dah bertuka wajah.. susunan semua dah lain.  mula-mula aku ingat page silap load ke hape.. aku ...

Dear TV1

Dear Tv1, WHY IN THE NAME OF FUCKING HELL U DIDNT SHOW THE WORLD CUP?!!!! i dont care whether it is china ...

rahsia hati ini~

saban malam,macam ni la hidup aku.mati!tak penah langsung warna-warna ceria mewarnai hidup ni.hanya si hitam yang setia menemani tidur dan ...

LKB Lahirkan Lima Cerpenis Betawi

Upaya Lembaga Kebudayaan Betawi (LKB) untuk menjaring penulis muda yang peduli pada seni budaya Betawi, akhirnya terwujud. Setidaknya, setelah ...

Geng Chopping

Atas memori aku terhadap kawan lama. Ragu nama dia. Bukan ragu-ragu.tapi Ragunathan.Macam itulah ejaan nama dia.Beliau jenis kurus kering.Meja bahagian tengah belakang ...

kisah silam

takde la silam sangat.. _________ lebih kurang a month ago till 22dec09 ,tiap kli aku mcj , dye tak reply .tiap kli ...

Related Communities
Article
Information
Life
Opinion
Relationship

Best this year

Ada apa Kapasitor dengan The Spirit of Rachel Corrie ke Gaza, Palestin.

Tinggalkan


Hari ini Dalam Sejarah

Livefeed di Mainpage

Lelaki Curang Kurang Cerdik : Saintis

sUkEr AwAk!!!

Tentang pasangan (impian) saya .... auwwww..

Cinta sejati itu bagaimanakah rupanya?

Mengenali Moderator dan User Kapasitor.net

Antara Percaya Dan Kekerapan.

10 tentang pasangan saya

apa saya nak buat kalau dah kawin!

kisah silam

S.H.A.Z.M.I.E.Y ~ apa ada dengan nama??

10 keganjilan Ratnadewi

Pulanglah..

Pernah tak...???

Forbidden Love


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Granny Dan


admin blog