http://www.kapasitor.net/community/

Video

Latest

Demam

Tajuk: DemamLirik: Fahd RazyLagu: Rahman D Lagu yang sepupu-sepupu saya buat. Dah lama dah. Tapi sekali-sekala waktu down ke, tak berapa ...

Hikayat Siti Bidaah

Video pertama arahan aku di UM. Montage untuk sketsa hikayat Siti Bidaah. Tahun 2004.   

Montage Tema MPA KK1 UM 2005

Video ke-2 arahan aku. Editing express! maaf kualiti tak berapa bagus. Video hanya hingga minit 1.46 kalu tak silap. Muzik ...

Special car review

Presenting..The latest season of Top Gear AnnouncingCaung as the new The Stig 

Prebiu majlis persandingan Johari & Nadia

Video ini adalah sedikit prebiu majlis persandingan aku dan isteri di Bangi pada 4hb Disember 2009 iaitu kira-kira sebulan lepas. (Ya, ...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430

MAAF ZAHIR BATIN. Sementara itu, nikmatilah cerita alihbahasa yang aku alihbahasa kan pulak ini. Semoga tersenyum.

Majlis Ulang Tahun Ke 4 Kapasitor di GUA.COM

Salam semua,Kenapa lah tak de saper yang promo kat  majlis kapasitor yang tengah tersiar di GUA.COM.MY  Yooo.............. tengok muka korang ...

Christian Si Singa!

Video yang diambil tahun 1971 ni jadi hit segera sejak dimasukkan ke youtube dengan lebih 20 juta orang telah menontonnya.Mengisahkan tentang Christian, seekor ...

Total eclipse of sun as seen from plane at 27 000ft

The total eclipse of the Sun, seen over the Canadian Arctic, August 1, 2008. Photographed from altitude of 27,000 feet from ...

Pika Pikaaaaa~

Seorang teman, (orang yang sama yang panjangkan video penyanyi kartun kickers hari tu), kali ini berkongsi klip ini pula.   Comel gila! ...

Geli Mat... SuPerB LaYaN aJeR


alahai jang

aaa sempena malam xtertido aku tujukan video ni kepada kamu2

What is Social Media?

Enjoy the video and let us learn something new today. Its how the internet and the brilliant people around it ...

All About Ping Pong

Matrix Ping Pong Crazy Ping Pong player Weird Ping Pong match Great Ping Pong match

Ultraman Love Story

Sape kate Ultraman takde feeling. Aku harap kite semua dapat menyayangi Ultraman seadanye. Sekian.

Permintaan terakhir dari penjara

ok nak share video ni dengan korang. =)..kalau ada sesiapa yg dah tengok tu, tengok dan dengarlah lagi.. Pastu korang bagilah ...

Pak la la la la

Setelah stress melihat propaganda yang berlebihan di TV dan Radio, lagu ini membuatkan hari suramku bergelimpangan ketawa. koh koh koh ...

Hari Raya 2007 so touched and memorable


klip video nie dibuat masa time blaja-blaja dulu


Goyang Remix!


VI Hakka @ KL Competition 2007

 Victorians perkase menggayakan Hakka sejurus selepas kemenangan KL Competition 2007 kat Dataran Merdeka. Ah, rugi btul tak pegi.. demit! Congrats Victoria ...

Related Communities
Anime
Books
Concert
Gossip
Jokes
Movies
Music
Theatre
Video

Best this year
No topics yet.

Hari ini Dalam Sejarah

Christian Si Singa!

Ultraman Love Story

Permintaan terakhir dari penjara

Pika Pikaaaaa~

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430

Hikayat Siti Bidaah

Majlis Ulang Tahun Ke 4 Kapasitor di GUA.COM

Prebiu majlis persandingan Johari & Nadia

Pak la la la la

Demam

Goyang Remix!

Geli Mat... SuPerB LaYaN aJeR

Special car review

VI Hakka @ KL Competition 2007

alahai jang


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Till We Meet Again


admin blog