http://www.kapasitor.net/community/
Automobile  Other Sports  Soccer  

Amacam Berani??

iklaneka
 

Ok dengan izin admin, aku nak amik kesempatan ini untuk mempromokan kejohanan futsal kat arena aku. Bagi yang luar Johor Bahru, alamat arena ni kat kawasan Larkin, so very near to Larkin Terminal Bus (satu landmark yang mudah).

Semalam aku sibuk buat form ni sebab nak edar kat I-Metro tournament zon selatan yang diadakan di Extreme Sports (lebih kurang 3 km dari arena aku).So amik kesempatan pada team2 yang bertanding untuk edarkan borang. Sale malam ni pun tak terjejas akibat kejohanan i-metro sebab bagi team2 yang tak masuk bertanding dan hendak sewa padang, mereka ke tempat aku atau tempat lain. Market di Jb masih bagus sebab arena futsal tak banyak tetapi permintaan tinggi sebab ramai dah beralih ke futsal.

Sesuatu yang lebih mengalakkan adalah kaum hawa yang semakin ramai main futsal. Dan bukan kaum hawa yang bersifat tomboi atau org skang panggil pengkid (no offense to those) tetapi aku ngk ada team yg semua pakai tudung pun ada, yang dah jadi ibu muda siap bawak anak pun buat team. Mungkin sebab Gol n Gincu ke apa..mungkin..

Anyway, this is the form..so kalau berminat tel la ok..

futsal form

futsalform

 


Share!Email

about the author

kyrie

mosh | Add mosh as your friend | Send Message

my other posts
Kapasitor EN : February 2011 Bulletin | 2795 reads
Personal : Whiteness Monster | 1452 reads
Senarai Terkini Peserta Kembara Topi Inspirasi Kapasitor 2011 | 2013 reads
KEMBARA TOPI INSPIRASI KAPASITOR 2011 | 2338 reads
Kapasitor EN : January 2011 Bulletin | 2205 reads
Kapasitor EN : December 2010 Bulletin | 2782 reads
JWCOMP : CLOSED | 1347 reads
View all
Comments From Facebook

Comment
Hantar komen
Sila login ke Kapasitor atau gunakan akaun Facebook anda

advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: The Other Woman


admin blog