http://www.kapasitor.net/community/
Anime  Books  Concert  Gossip  Jokes  Movies  Music  Theatre  Video  

Bodoh bertingkat-tingkat

iklaneka
 

Aku malas nak bicara isu ni sebenarnye sebab aku rase dah ramai sangat yang bercerita di luar sane. Mesti korang dah boring nak bace. Tapi kalau manusia tu sampai ke tahap bodoh yang melampau-lampau, aku jadi marah!! Tuhan bagi otak, tapi dia tak nak guna.

Hari tu dia kate boleh beli keta german tu. OK lah. Tetiba bila dh beli, dia kate tak boleh pakai. Ape ke bodoh sangatnye dia ni?? Kalau dah beli tu, pakai je la. Tak nak bagi orang pakai, jangan bagi orang beli.

Bak kate cikgu kimia aku di sekolah dulu, "Bahalul!! Bodoh bertingkat-tingkat!!" dan "Pekk!!", rotan belah tiga dia singgah ke kepala aku.


p/s: cikgu kimia aku ni mmg ganas dgn sumpah seranah dia, tapi bila jumpa semula masa ambik result SPM, dia baik gile, walaupun aku gagal mendapat A1. Senjata femes dia adalah rotan belah tiga, dimana 3 bilah rotan diikat menjadi satu. Untuk student pompuan, ade 'Cekak Fatimah', di mana dia akan mencekak kepala sambil menggoyang-goyangkan ke kiri dan kanan.


Share!Email

about the author
i am too thin!! feed me!!
fairuzar | Add fairuzar as your friend | Send Message

my other posts
SteamBot Places | 2272 reads
World Cup Final 2010 | 2727 reads
Dear TV1 | 2388 reads
Tak takut mati, tak mati | 2355 reads
Iklan: Mencari Rumah Sewa | 2747 reads
Olympic in China | 2333 reads
ini adalah satu topik yang bosan; politik. | 1184 reads
View all
Comments From Facebook

Comment
Hantar komen
Sila login ke Kapasitor atau gunakan akaun Facebook anda

advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Where Have All The Boys Gone?


admin blog