http://www.kapasitor.net/community/
Article  Information  Life  Opinion  Relationship  

Flamingo Ke AU3

iklaneka
 

Perjalanan dari flamingo ke AU3 mengambil masa hampir 1 jam (jalan kaki)...

Lepas game bowling kat flamingo (dlm kul 11 mlm), aku jalan kaki ke rumah...

Melalui MRR2 aku mengambil masa hampir 1 jam, mayb if siang lama sikit perjalanannya...

Sebab ada selisih faham dengan dak opis, aku amik keputusan balik sendiri...

Aku tau dia terasa bila aku tak join staff lain lepak kedai makan...

Bukan tak nak tapi dah lewat, telefon plak asyik berdering dari kul 9 until 11...

Aku bukan cari gado tapi dia yg tiba-tiba cakap aku emo padahal aku tanya dah sopan habis dah...

Dia yang buat pekak masa aku tanya, siap boleh jalan tak pandang aku masa aku tanya..

Nak cakap tak dengar, membe aku yang lain pun dengar soalan aku....

Aku sedar aku menumpang so tak kesah la if dia tak boleh hantar...

Lagipun aku tak nak ganggu plan dia & membe-membe dia...

If dia rasa malam tadi aku akan merayu suh dia hantar aku, dia silap...

Bukan ego tapi aku tak nak susahkan orang...

Aku tak nak orang rase terpaksa utk tolong aku...

Aku dah biasa urus diri aku sendiri, selama ni pun aku yang urus hal diri aku sendiri...

Aku tak nak jadi bebanan pada orang walaupun selalu menyusahkan orang...

Bukan aku yang nk susahkan orang tapi orang yang nk menyusahkan diri untuk aku...

Tah la, pening pale nak pk...


nukilan,

azwaj_zaujah


Share!Email

about the author

Si Merah Jambu

Diri saya dari pandangan manusia lain adalah berbeza, bagi saya itu lumrah... Bermacam-macam perspeksi orang yang saya boleh temui bila bertanya tentang saya... Kerana setiap manusia ciptaan Allah adalah unik...  
pinkygul | Add pinkygul as your friend | Send Message

my other posts
Untuk Perhatian Hati | 1469 reads
APA SEBENARNYA DEFINISI EGO | 12006 reads
a_z | 836 reads
MAAF | 887 reads
10 PERKARA TENTANG PINKYGUL a.k.a JULIE | 905 reads
Dari Hati Seorang Gadis | 961 reads
Cinta & Perkawinan | 916 reads
View all
Comments From Facebook

Comment
Hantar komen
Sila login ke Kapasitor atau gunakan akaun Facebook anda

advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Head Over Heels


admin blog