http://www.kapasitor.net/community/
Automobile  Other Sports  Soccer  

Futsal @ Sports Planet Shah Alam

iklaneka
image

Yosshhh!! Akhirnya berjaya juga ku berfutsal di Malaysia! (err walaupun sebenarnye tak berapa berjaya sbb tendangan yang kurang padu dan jitu sehingga terkena sasaran yg tak termasuk dlm senarai sasaran. huhu sorry fai! :p)

 

Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua yg sudi dtg ke shah alam bumi yg permai ni (permai la sgt). Especially kepada coach2 kami iaitu incik syaharuddin eh silap, incik syahar, incik siber, incik fairuzar dan incik jojo (dia pun kire coach ke? ala tulis je la. nak jaga hati :p). Terima kasih tak terhingga juga diucapkan kepada cik lya yg sudi membook kan court, dan bermain bersama sehingga beliau diserang athma pada hari berikutnye. Mekacih juga pada Yong yg sudi dtg dari jauh semata-mata utk berfutsal dan bermeeting (hingga muke merah kerana bermain sampai pancit), juga kepada incik toroy yg telah membawa cik ayu dtg bermain. Ayu memang hebat! si cilik yg lincah! man of the match! score sampai 13 gol! (ke lebih ek?) terbaik! Good luck Toroy! (eh?)

 

Terima kasih juga kepada yg lain2 yg turut hadir iaitu Imran, Syawal, Acan, Pejal dan gadisnya, (incik siber juga membawa gadis) kerana walaupun anda tidak bermain, setidak-tidaknya anda membantu menghapuskan nyamuk di luar court. Terima kasih. Kepada yg tidak dapat hadir kerana kekangan masa mahupun pergaduhan domestik, lenkali kita main lagi yer? Yosshhh!! majulah sukan untuk kapasitor. (eh bukan aku x suke bersukan ke? ni patut entry incik lan nih. Tapi apakan daya incik Lan tidak menjelma :p)

 

                         

                                   

 

Syud dan Saf jgn bersedih hati. Lenkali kita main lagi k? Ok korang. Next..?


Share!Email

about the author

NJ

I used to write when Im sad, write when Im mad, write when Im happy, write when Im lonely. I used to write my heart out, but now I only write in my heart ;)
NJay | Add NJay as your friend | Send Message

my other posts
Sudahkah anda membaca novel Kelabu, hasil karya Neddo? | 2503 reads
Adik Bongsu Sudah Grad!! | 3727 reads
RAK: Down with Fever | 182764 reads
KTI #2: It Begins at Kapasitor.net :) | 9145 reads
Perkara yang tidak mampu dilakukan ketika sarat mengandung | 185283 reads
33 Minggu | 79540 reads
Hampir 7 bulan | 129351 reads
View all
Comments From Facebook

Comment
Hantar komen
Sila login ke Kapasitor atau gunakan akaun Facebook anda

advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: How To Deal


admin blog