http://www.kapasitor.net/community/
Arts  Food  Literature  

"Au Revoir 2013" atau "ebook percuma no charge"

iklaneka
 

Au revoir 2013! (dramatically flips hair and waves handkerchief).

Sempena nak tutup tahun lama yang cukup horrible ini, saya curi tulang semalam - abaikan presentation yang boleh disiapkan dalam masa dua jam, macam tak biasa - dan saya compile hasil pena saya sepanjang tahun 2013. It's been an active year for me in terms of literary works. Jujur cakap memang betul kata orang, di waktu emo la idea, muse dan inspirasi melimpah ruah nak menulis, melukis, mencipta seni.

Antologi ni pendek je, 134 muka surat altogether. Judulnya Imaginari. Ada 8 cerpen Bahasa Melayu, 7 puisi Bahasa Melayu dan 7 cerpen Bahasa Inggeris. Ada yang saya tak pernah publish kat Kapasitor, ada yang korang dah baca. Maaf sebab saya tak masukkan puisi Bahasa Inggeris (I had tons of those scattered around the web) sebab I have other plans for those hmm.

Apa-apapun, the ebook is free. Tak ada bayaran, tak perlu cagaran lol. Boleh print sendiri kalau nak hardcopy, tapi kalau jual buat profit sendiri, Tuhan nampak tau. Feel free to distribute among your friends (: I hope you enjoy it as much as I do. Happy New Year!

Download Imaginari (free ebook).


Share!Email

about the author

Steff Cempaka

Im strangely attracted to old school, fried chicken, seahorses, ukuleles, and dates.
Effy_Lndg | Add Effy_Lndg as your friend | Send Message

my other posts
tentang nostalgia | 996 reads
Tentang kekuatan. | 1019 reads
View all
Comments From Facebook

Comment
Hantar komen
Sila login ke Kapasitor atau gunakan akaun Facebook anda

advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: How To Deal


admin blog