http://www.kapasitor.net/community/

Concert

Latest

Blakey Barks : Shupa...JUNIOR!

Yes. That is how the boys call themselves...SHUPA JUNIOR well, it does sounds cute but maybe Im just biased. Anyway...SUPER ...

EP Launch Ticket..

Akhirnya...akhirnya..saya berjaya juga mendapat tiket Yunalis Zarai utk ahad ini...thanks byk2 dekat encik affandi, staff kat HEP yang menjadi driver ...

LemBu Ko KeKaH..SingER FroM JaPan...


TariKan MAUT dR Mus 'may'...PerG>hhh...


Semua ahli kapasitor dijemput ke Maskara pada 3 Mei ini!

MASKARA 8   Tarikh: 3 Mei 2008 (Sabtu)Tempat: Rumah PenaMasa: 8.30 pm Juru acara: Mat Jan Menampilkan; Marsli N.ONazri M.AAzwan IsmailBasri D.SDerrick Jaramilo dengan iringan ...

Peterpan Tour 2008

Argghhh.. i cant believe it!Not because they came and perform here in Stadium Negara but the crowd. What happened was ...

sceptism

malaysian sceptism   When our government decided to start our own car ...

2008

Sunday, January 20, 2008 2008 so far... The year has been good to me....at ...

Banjir o banjir....

 Masuk je bulan disember, first thing yang bermain di fikiran terutama sekali penduduk di pantai timur adalan musim banjir. Tak ...

Raya M'sian Hall Melbourne 2007

  Ni ade la video raye suasana raye kat malaysian hall [dewan m'sia] kat melbourne, australia..disiapkan dlm jangka masa yg amat ...

Raya oh Raya

Hah! Lebih kurang dalam pukul 12 tgh malam tadi, aku dan kawan aku sampai di shah alam dari kb setelah ...

sape kate anak melayu tak ble buat??

ive been watching the launching of the Soyuz 15-s to the International Space Station (ISS) jez now...At this moment, what ...

Gathering Kapasitor yang Pertama!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada anda semua.Seperti yang ramai sedia maklum, Kapasitor.net telah pun dengan bangganya bertahan dalam dunia virtual ...

my Pulau Babi Besar trip

maafkan aku kerana sudah lama tidak muncul di kapasitor.seminggu ini aku kesibukan, sama ada membuat kerja pejabat, kerja freelance mahupun ...

Out of the blue

I do apologize for the long absence and lack of updates since I landed on RU. Things got busy and ...

Life: Post Training

I looked back and remembered with guilt that I pledged to have a proper plan for my career, a year before ...

Konsert Muse 2007 @ Stadium Negara

dah lama la pulak tak pegi tengok konsert. Last aku tengok konsert dulu, masa malam pesta indonesia. tu pon tengok ...

TOW Blog-Writing Addiction

it started out with a request to write a report on one of the departments. as the supervisor added that ...

my MMU 7th Convocation 2006

berikut adalah sedikit gambar semasa konvo mmu yang lepas. ya! inilah kali pertama aku apdet fp dlm 3 bln ini. ...

Abah..

..arwah mak pernah cerita, masa mak dan abah kehilangan anak sulung(Abang Faizal) , abah lah orang yang paling sedih.2 tahun ...

Persidangan itu...

Saya mirrorkan dari apa yang saya post di bloggerSaya petik akhbar pro-kerajaan hari ini, bertarikh 11hb Mei 2006."JOHOR BAHRU 10 ...

Senarai Cuti Cuti Malaysia (KL)

Cuti TarikhHari CNY 29 & 30 Jan Ahad & ...

Related Communities
Anime
Books
Concert
Gossip
Jokes
Movies
Music
Theatre
Video

Best this year

Blakey Barks : Shupa...JUNIOR!


Hari ini Dalam Sejarah

my MMU 7th Convocation 2006

Gathering Kapasitor yang Pertama!!!

sape kate anak melayu tak ble buat??

Abah..

Konsert Muse 2007 @ Stadium Negara

Raya oh Raya

my Pulau Babi Besar trip

Raya M'sian Hall Melbourne 2007

Peterpan Tour 2008

Out of the blue

TOW Blog-Writing Addiction

Banjir o banjir....

Life: Post Training

EP Launch Ticket..

sceptism


advertise@karyamedia.net
advertise@karyamedia.net

subscribe to kapasitor

KapaSTORE
Creative Content Marketplace

BUY NOW: Odd Thomas


admin blog